ЦЕНИТЕ НА САЙТА СЕ ОБНОВЯВАТ ВСЕКИ ДЕН

ВЪЗМОЖНО Е НЕСЪОТВЕТСТВИЕ С ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ПОРАДИ ЧЕСТИТЕ ПРОМЕНИ ОТ ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ.

ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА В НАЛИЧНОСТТА НА СКЛАД.

 

Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
Категории продукти

0

Категории

Винаги добра цена от:

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ GROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ IDEAL STANDARD НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ ROCA НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ KARAG НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ HANSGROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ВАЖНО! Забавяния на производството и доставките на стоки

Дата: 2021-10-29

Image by rawpixel.com

Уважаеми клиенти, във връзка с общата ситуация с COVID-19 и кризата в доставките, при която над 50% от компаниите в световен мащаб имат значително влошаване на сроковете за доставка и намаляване на производствения капацитет, ви уведомяваме, че са възможни забавяния в сроковете за производство и доставка на всички предлагани на сайта ни продукти, както са налице чести и непредвидими увеличения на доставните цени и сроковете за производство и доставка.

 

Кризата в доставките и увеличаващите се цени осезаемо влошава както наличността на продукти, така и качеството на предлаганата от нас услуга, касаещо бързо и качествено обслужване, адекватни срокове за доставка, информираност на клиентите и сигурност в сроковете, нивото на цените и качеството на продуктите.

 

 

Причините за възникването на посочените проблеми са най-общо следните:

 

  • Висока заболеваемост, водеща до чувствителни забавяния , вкл. спиране на производството, поради липса на достатъчно персонал;
     
  • Забавяне на доставките на суровини и стоки в световен мащаб, което съответно забавя и локалните производители и доставчици;
     
  • Непрекъснато увеличение на разходите за суровини, производство и транспорт, което е причина за динамично покачване на цените;

 

Уверяваме ви, че екипът ни прави всичко възможно да актуализира продуктите на сайта и в търговските обекти, както и да предложим най-добрите условия за покупка и доставка, оптимизираме продуктите от собствения ни внос, стремим се към запълване и поддръжка на наличностите на най-продаваемите и търсени продукти.

В отделни случаи усилията ни се сблъскват с липса на навременна и коректна информация от нашите партньори и доставчици, което може да е причина за некоректно посочена цена, некоректно посочен срок за изпълнение, некоректно посочена наличност. 

Ситуацията е изключително динамична и предизвикателна за всички нас като търговци и потребители, призоваваме всички наши клиенти да проявяват разбиране, ние от своя страна се ангажираме да информираме своевременно за настъпили промени и да съдействаме по всякакъв начин вкл. при отказ от поръчка.

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ

SENSE ♥︎ COLOURS

Разгелдайте нашите продукти черен мат

Разгелдайте нашите продукти лъскаво злато

Разгелдайте нашите продукти розово злато и мед

Разгелдайте нашите продукти бял мат