Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
BG
Филтри

Категории

Избери по

Марка

Серия

Дизайн

Материал

Тип

Размери

Мостра на живо

Цвят

Винаги добра цена от:

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ GROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ IDEAL STANDARD НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ ROCA НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ KARAG НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ HANSGROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

Сифони за баня


СИФОНИ ЗА БАНЯ | ЗА МИВКА, ПОДОВИ СИФОНИ ЗА ДУШ

Търсите сифон за мивка?! В Studio Sense можете да намерите супер разнообразие от решения за сифони - сифон за мивка долен, клик-сифон, сифон за под, квадратен подов сифон, лентов, линеен душ-канал, сифон за душ-кабина, сифони за вана, сифони за кухненска мивка, сифони за кухня и баня, за биде, душ канали за линейно отводняване, скрити сифони за вграждане на плочка, малки и големи сифони, квадратни и кръгли, хром, златен, бронзов, черен сифон, керамичен и метален сифон за мивка.

Подкатегории

Подови сифони


СИФОНИ ЗА БАНЯ | ПОДОВИ СИФОНИ ЗА ДУШ КВАДРАТНИ И ЛЕНТОВИ

Всички видове и размери сифони за баня, подови канали за душ, лентови, линейни дълги сифони замонтаж на душ-кабина, под врата. Стандартни сифони 10х10 см, сифони със скрит монтаж вграждане на плочка, невидими сифони за баня, стъклени сифони за под, малки и големи сифони, квадратни, дизайнерски сифони, декоративни решетки за сифони с красиви шарки.

Търсите линеен сифон за баня по индивидуален размер - можете да го поръчате при нас, попитайте за оферта нашите консултанти и поръчайте точно такъв сифон, какъвто ви е нужен.

Сифони за мивка


СИФОНИ ЗА БАНЯ | ЗА МИВКА, ДЕКОРАТИВНИ СИФОНИ

Търсите сифон за мивка?! В Studio Sense можете да намерите супер разнообразие от решения за сифони - сифон за мивка долен, клик-сифон, сифони за кухненска мивка, сифони за кухня и баня, малки и големи сифони, квадратни и кръгли, хром, златен, бронзов, черен сифон, керамичен и метален сифон за мивка.

За вашата красива мивка на плот предлагаме красиви дизайнерски декоративни бутилкови долни сифони, които не просто можете да оставите да се виждат, а можете да преврънете в красив детайл от обзавеждането на стилната ви баня.

Продукти

«1 2 3 4 5 6 7 8 9» Страница 1 от 9
Върни До Горе