Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
Категории продукти

0

Категории

Винаги добра цена от:

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ GROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ IDEAL STANDARD НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ ROCA НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ KARAG НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ HANSGROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

Вижте всички статии

Catalano Newflush™ - най-новото от света на технологиите

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

CATALANO е едно от водещите имена в производството на висококачествена, луксозна санитарна керамика от Италия. Изтънчен дизайн и фини линии са характерни за всеки продукт, носещ марката CATALANO, от масовите серии до ретро и екстравагантните продукти, CATALANO не отстъпва от идеите за перфектно качество и високо ниво на технологиите за изработка, гарантиращи безупречна хигиена на санитарията и лесната ежедневна поддръжка.

 

За своите емблематични продуктови линии, фирмата е носител на много международни награди и отличия за иновативен дизайн, технологии и качество. При производството на моноблок, окачени и стоящи тоалетни има няколко базови технологии, които CATALANO не само разработва и въвежда, но и развива през годините, за да подобри качеството и външния вид на продуктите.

 

Технологията CATAglaze® е добре позната на търговците и потребителите, тя представлява процес на глазиране на продуктите, при който глазурата се интегрира към изделието при много висока температура (1250ºС), което значително подобрява повърхността, със забележителна разлика от традиционния санитарен порцелан. CATAglaze® гарантира свръхгладка повърхност, защитена от бактерии, без микропори, които да задържат мръсотия, лесна за почистване и много устойчива на стареене и третиране с химикали.

 

Системата take-off е приложена към тоалетната дъска (седалка и капак) и позволява лесен монтаж и демонтаж с едно движение. Тази наглед елементарна идея, носи безценни предимства, ососбено за клиентите, които държат на безупречната хигиена. Всеки допълнителен елемент върху тоалетната затруднява нейното почистване и задържа неприятни остатъци и микроби, чрез системата take-off, можете да сваляте тоалетната дъска удобно и лесно, без да имате нужда от инструменти, което ви позволява да почистване под и около нея, както и самата дъска много по-удобно и ефективно.

 

Технологии подобни на newflush се разработват от няколко години, като по същество се включват в продуктовите гами и на други световни производители на санитарна керамика. Този тип "безрингови" технологии включват две основни направления: премахване на ринга (горния скрит ръб) на тоалетната, което елиминира скрити и недостъпни повърхности и неглазирани повърхности подобряване на системата за обливане и измиване на тоалетната чиния.

Като лидер в сферата, CATALANO решава тези две задачи с финес и лекота, които отговарят не само на нуждата от оптимизация на разхода на време и ресурс за почистване, но и на нарастващото търсене на потребителите за красиви и естетически издържани продукти, в които всеки функционален елемент е част от дизайнерската концепция. В резултат на усилията на технолози и дизайнери, се появяват моделите newflush в някои от ключовите серии на марката: Zero, Sfera и New Light.

Предимствата на тоалетните по технологията newflush са:

 • CATAglaze® повърхност
 • Система take-off за лесен монтаж/демонтаж на тоалетната дъска
 • Система soft-close за плавно спускане на седалката и капака
 • Скрито присъединяване, което елиминира видими крепежи и отвори
 • Глазиран сифон на тоалетната
 • Завихряща система на отмиване Vortex, която е не само по-ефикасна, но и по-тиха

 

 

В Studio Sense ви предлагаме модел Zero 55 newflush. Тоалетната е с универсална форма, подходяща както за по-традиционни, така и за по-модерни проекти за баня и тоалетна. В нея са вложени всички иновации на системата.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  Все още няма коментари

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ

 • Златна закачалка Bella Gold, двойна

  Златна закачалка Bella Gold, двойна

  -13%
  Цена:
  41.76 лв
  Каталожна цена: 48.00 лв
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена:
  41.76 лв
  Каталожна цена: 48.00 лв
  Отстъпка: 6.24 лв (13.00%)
 • Закачалка Modern Project Gold

  Златна закачалка Modern Project

  -13%
  Цена:
  34.00 лв
  Каталожна цена: 39.00 лв
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена:
  34.00 лв
  Каталожна цена: 39.00 лв
  Отстъпка: 5.00 лв (12.83%)
 • Спирателен кран за вграждане Picasso

  Спирателен кран за вграждане Picasso

  -13%
  Цена:
  60.90 лв
  Каталожна цена: 70.00 лв
  виж отстъпката
  Отстъпки за вас
  Цена:
  60.90 лв
  Каталожна цена: 70.00 лв
  Отстъпка: 9.10 лв (13.00%)