Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
BG
Филтри

Категории

Винаги добра цена от:

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ GROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ IDEAL STANDARD НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ ROCA НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ KARAG НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ HANSGROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

Съвети за пазаруване на Black Friday

Дата: 19 Ное 2018

Търговци

Заложете на утвърдени и популярни марки и платформи, на които се доверяват много потребители или такива, на които вече сте били клиенти, вероятността да попаднете на уловки винаги съществува, но пресявайки търговците и сайтовете, намалявате опасността.

Лоялните търговци извън кампанията, най-вероятно ще останат коректи и по време на Черния петък, защото ценят клиентите и репутацията си.

 

 

Време за размисъл

При пзаруване онлайн имате най-малко 14 дни период за размисъл. В рамките на този период можете да върнете поръчания продукт, ако той е в състояние отговарящо на изискванията на търговеца и осигурите връщането ѝ спрямо условията на сайта.

Не всички продукти подлежат на връщане, затова информирайте се подробно с условията на промоцията, предвидени са изключения за някои поръчки, като например резервации в хотел или стоки, свързани с лична хигиена.

 

Гаранция

Продуктите закупени на Черен петък имат нормална продуктова гаранция, определена от производителя и/или вида стока. 

 

Срокове

Имайте предвид, че по време на Черния петък, както магазините, така и куриерите получават огромно количество поръчки и поради тази причина обработката и изпращането на продуктите може да се забави от минимално време до значителни периоди, в сравнение със стандартните срокове за доставка.

 

Черен петък в Студио Сенс

По време на Черния петък при нас ще откриете богата селекция от продукти за баня с атрактивна отстъпка, голяма част от продуктите са част от нашата производствени линии, което предполага срокове за производство и доставка. Всички плочки и гранитогрес от ексклузивния ни внос ще бъдат обявени с допълнителни отстъпки върху вече съществуващи намаления. При нас Черният петък ще започне в 23:59 мин на 22.11.2018 и ще приключи в 23:59 на 23.11.2018, ще имате на разположение 24 часа, за да направите своята изгодна поръчка. След приключване на кампанията, офертите няма да бъдат в сила на онлайн платформата и във физическите магазини.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе