Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
BG
Филтри

Категории

Винаги добра цена от:

 

 

 

Съвети за пазаруване на Black Friday

Дата: 19 Ное 2018

Търговци

Заложете на утвърдени и популярни марки и платформи, на които се доверяват много потребители или такива, на които вече сте били клиенти, вероятността да попаднете на уловки винаги съществува, но пресявайки търговците и сайтовете, намалявате опасността.

Лоялните търговци извън кампанията, най-вероятно ще останат коректи и по време на Черния петък, защото ценят клиентите и репутацията си.

 

 

Време за размисъл

При пзаруване онлайн имате най-малко 14 дни период за размисъл. В рамките на този период можете да върнете поръчания продукт, ако той е в състояние отговарящо на изискванията на търговеца и осигурите връщането ѝ спрямо условията на сайта.

Не всички продукти подлежат на връщане, затова информирайте се подробно с условията на промоцията, предвидени са изключения за някои поръчки, като например резервации в хотел или стоки, свързани с лична хигиена.

 

Гаранция

Продуктите закупени на Черен петък имат нормална продуктова гаранция, определена от производителя и/или вида стока. 

 

Срокове

Имайте предвид, че по време на Черния петък, както магазините, така и куриерите получават огромно количество поръчки и поради тази причина обработката и изпращането на продуктите може да се забави от минимално време до значителни периоди, в сравнение със стандартните срокове за доставка.

 

Черен петък в Студио Сенс

По време на Черния петък при нас ще откриете богата селекция от продукти за баня с атрактивна отстъпка, голяма част от продуктите са част от нашата производствени линии, което предполага срокове за производство и доставка. Всички плочки и гранитогрес от ексклузивния ни внос ще бъдат обявени с допълнителни отстъпки върху вече съществуващи намаления. При нас Черният петък ще започне в 23:59 мин на 22.11.2018 и ще приключи в 23:59 на 23.11.2018, ще имате на разположение 24 часа, за да направите своята изгодна поръчка. След приключване на кампанията, офертите няма да бъдат в сила на онлайн платформата и във физическите магазини.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе