ЦЕНИТЕ НА САЙТА СЕ ОБНОВЯВАТ ВСЕКИ ДЕН

ВЪЗМОЖНО Е НЕСЪОТВЕТСТВИЕ С ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ПОРАДИ ЧЕСТИТЕ ПРОМЕНИ ОТ ДОСТАВЧИЦИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ.

ВЪЗМОЖНА Е ПРОМЯНА В НАЛИЧНОСТТА НА СКЛАД.

 

Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
Категории продукти

0

Категории

Избери по

Дизайн

Материал

Финиш

Вид

Калиброван

Цветове

Мостра на живо

Винаги добра цена от:

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ GROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ IDEAL STANDARD НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ ROCA НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ KARAG НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ HANSGROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

Плочки за баня


ПЛОЧКИ ЗА БАНЯ | СОБСТВЕН ВНОС И НАЛИЧНОСТИ

В нашата селекция плочки за баня присъстват само доказани производители от Италия, Испания, Полша. Собствен внос на плочки Ragno, Marazzi, Italgraniti, Cerabella, от които поддържаме наличности в наш склад с бърза доставка. Разнообразни видове плочки за баня, стенни и подови плочки, луксозни гланц и матирани плочки за баня. За ваше улеснение предлагаме и 3D проект на вашата баня, като взимаме предвид вашите предпочитания. Плочки за баня с постоянна и допълнителна отстъпка, следете ни за промоционални оферти или попитайте онлайн, по телефон или на място в магазина.

Специална селекция плочки с 99.9% антибактериална защита със сребърни йони > CLEAN OUT

Филтри
«1 2 3 4»

Гранитогрес Sanchis TREND

Trend предлага игра на въибражението и силен акцент в жилищните пространства.

 

Декоративните елементи на колекцията са изпълнени с живи цветове и контрасти, които съчетават идеята за традиционната терацо мозайка с авангарден дизайн.

 

Изпълнете всяко пространство с магия и жизнерадостни цветове. Гранитогрес Trend може да бъде съчетан и с други серии плочки и гранитогрес като красив акцент на стените или пода.

-10%
Цена:
57.00 лв
Каталожна цена: 63.00 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
57.00 лв
Каталожна цена: 63.00 лв
Отстъпка: 6.00 лв (9.52%)

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Гранитогрес Villeroy&Boch Nocturne

Класическа колекция гранитогрес от черен и бял мрамор с гланцова или матова повърхност.

 

Създайте минималистична атмосфера с луксозен дух, устойчива във времето, благодарение на неостаряващия мрамор или се отдайте на пищен и разточителен интериор, който да изградите на базата на тези впечатляващи мраморни гранитогресни плочи - допълнете с цветни смесители за баня и царствени детайли, за постигане на мечтания стил.

-10%
Цена:
69.20 лв
Каталожна цена: 76.90 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
69.20 лв
Каталожна цена: 76.90 лв
Отстъпка: 7.69 лв (10.00%)

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Плочки за баня Villeroy&Boch Soft Colours

Фино структурирани, като излезли изпод ръката на майстор-занаятчия, с меки естествени нюанси, тези плочки оформят специфичния характер познат ни от фасадите и интериорите на исторически сгради и вили, в Средиземноморието и най-вече, в слънчева Италия. Колекция Soft Colours  е вдъхновена от стените с цветна варова мазилка, известна като „Stucco Veneziano“, която е нанесена и удебелена с мистрия с много ръчна техника в детайлите.

 

Шестте матови, леко приглушени пастелни цвята са дискретни и сдържани и могат да се комбинират хармонично един с друг. Без значение дали оформлението е монохромно, тон в тон или с търсен контраст, тези лесни за поддръжка керамични плочки придават ефирен естествен дух на бани и други жилищни помещения.

 

Може да съчетаете с гранитогрес MARBLE ARCH

-10%
Цена:
62.00 лв
Каталожна цена: 68.90 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
62.00 лв
Каталожна цена: 68.90 лв
Отстъпка: 6.90 лв (10.01%)

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Гранитогрес Ragno ETERNA CLEANOut

 

Гранитогрес, подходящ за стена и под, която има дизайн наподобяващ каменна повърхност в бежово-кафявата цветова гама с уютно излъчване. 

Колекцията предлага много възможности за интериорния дизайн с богатството на размери и текстури. Eterna носи класическа естетика и е подходяща за всякакви пространства, както у дома, така и в офиси, заведения, за вътрешна и външна употреба.

Всички плочки от серия Eterna се предлагат с технологията CleanOut, интегрирана антибактериална защита на повърхностите. Повече за CleanOut вижте тук.

Гранитогресните плочи Eterna са със StepWise™ характеристики - придава кадифен финиш на плочката, изключителна устойчивост и защита от подхлъзване.

-32%
Цена:
67.00 лв
Каталожна цена: 99.00 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
67.00 лв
Каталожна цена: 99.00 лв
Отстъпка: 32.00 лв (32.33%)

В НАЛИЧНОСТ

Плочки за баня Ascot NEW ENGLAND 33x100

 

Колекцията New England е квинтесенция от елегантност. Повърхности и текстури, които придават изискан вид и царственост на банята, като едновременно носят лекота и чистота на интериора.

Колекцята е богата на декоративни плочки и елементи, които можете да съчетавате според въображението си и да постигнете красив и непреходен дизайн за вашата нова баня.

Предложения за съчетаване за подови плочки/гранитогрес:

>> Ragno FREERIME
>> Ragno WOODCHOICE

 

-18%
Цена:
79.00 лв
Каталожна цена: 96.00 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
79.00 лв
Каталожна цена: 96.00 лв
Отстъпка: 17.00 лв (17.71%)

В НАЛИЧНОСТ

Плочки за баня и кухня Ragno FEEL 25x38

 

Плочки за баня Ragno Feel са вдъхновени от природата. Дизайнът на колекцията е организиран в две цветови гами: студена със сини акценти и сива база и топла с керемидено-червени акценти и бежова база.

Плочките са със специално мат-сатен покритие, което придава изключително луксозен вид на завършеното помещение. Модерни и минималистични, тези плочки ще направят банята ви предпочитано място за релакс и презареждане.

Подходящи са и за гръб на кухня или за декориране на заведения, притежават неподправен стил, който ще обикнете.

 

Feel Decoro Wallpaper Grigio - ограничена наличност
Feel Mosaico Cenere - ограничена наличност

-22%
Цена:
46.00 лв
Каталожна цена: 59.30 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
46.00 лв
Каталожна цена: 59.30 лв
Отстъпка: 13.31 лв (22.44%)

В НАЛИЧНОСТ

Плочки за баня&кухня Ragno TRAMA 25x76

 

Вдъхновение за всеки ден - с тази изискана колекция плочки за баня, издържана в топла и студена гама пастелни цветове, ще получите най-доброто за своя проект. Колекцията е базирана на игра с текстури и цветове, а идеите за нея са почерпени от луксозните италиански платове.

Микроструктурираните плочки с фина текстура създават приятна омекотена атмосфера и комфорт. Разнообразието от декорни плочки и мозайки, както и възможността за съчетаване на плочките в цветови блокове допринася за уюта и съвършения дизайн на вашия дом.

Плочките могат да бъдат използвани в баня, кухня, коридор, барове, кафенета и заведения - имат много приложения и гарантират съвременно излъчване и безупречен вид на вашите стени.

-29%
Цена:
63.00 лв
Каталожна цена: 89.00 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
63.00 лв
Каталожна цена: 89.00 лв
Отстъпка: 26.00 лв (29.22%)

В НАЛИЧНОСТ

Гранитогрес шестоъгълници Marazzi CEMENTUM 21x18.2

Четири естествени нюанса – пепел, пясък, никел и олово – и четири модерни нюанса – Indigo, Carbon, Olive и Cotto – са подобрени с поредица от модели – Spring, Mosaico, Striato и Arco – които преоткриват същността на бетона с декоративен, съвременен привкус за покриване на жилищни и търговски повърхности, включително тези с натоварен трафик. Cementum също е идеален в комбинация с други колекции на Marazzi с различни ефекти и размери.

 

ПЛОЧКИ ПО ПОРЪЧКА ОТ ФАБРИКАТА В ИТАЛИЯ СЕ ПОРЪЧВАТ НА ЦЯЛА ОПАКОВКА.

-18%
Цена:
80.00 лв
Каталожна цена: 97.00 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
80.00 лв
Каталожна цена: 97.00 лв
Отстъпка: 16.99 лв (17.52%)

ПО ПОРЪЧКА

Плочки за баня и кухня Ragno REPLACE 25x76

Добре познатата колекция плочки за баня на Ragno с нов размер 25х76 см. Вдъхновена от типичния средиземноморски майолика стил осъвременен от текстури и геометрични детайли. Серия с нежни нюанси на землисти тонове, които носят в себе си омиротворение и баланс, за постигане на семпли и луксозни интериори, където минимализмът е предимство.

Отлично се комбинира с колекцията гранитогрес Replace.

-20%
Цена:
72.50 лв
Каталожна цена: 90.60 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
72.50 лв
Каталожна цена: 90.60 лв
Отстъпка: 18.10 лв (19.97%)

ПО ПОРЪЧКА

Плочки за баня и кухня Ragno NOW 25x76

Красотата на материала вдъхновена от контакта на човека и природата ще изпълни всяко жизнено пространство благодарение на колекцията Now. Меки вълни, тактилни повърхности с нежна текстура и естествени цветове предлагат много възможности за интериора.

Триизмерните структурни плочки, мозайките и изпълнените с жизненост флорални декори се съчетават по неповторим начин, за да създадат едно хармонично и удобно пространство за вашето ежедневие - бяна, кухня, дневна, сервизни помещения, коридори или дори в обществени пространства като малки заведения, пекарни и др.

Излъчването на колекцията се променя според предпочитанията и в зависимост от използваните елементи - фриволно и ободряващо с флорални декори, по-семпло и носещо възможност за еклектична декориация с тапетния декор Barre или строго и минималистично с геометричен почерк от мозайки и триизмерните плочки Rigo.

-20%
Цена:
71.10 лв
Каталожна цена: 88.90 лв
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:
71.10 лв
Каталожна цена: 88.90 лв
Отстъпка: 17.80 лв (20.02%)

ПО ПОРЪЧКА

Страница 1 от 4
«1 2 3 4»

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ

SENSE ♥︎ COLOURS

Разгелдайте нашите продукти черен мат

Разгелдайте нашите продукти лъскаво злато

Разгелдайте нашите продукти розово злато и мед

Разгелдайте нашите продукти бял мат