Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
BG
Филтри

Категории

Винаги добра цена от:

 

 

 

Catalano Newflush™ - най-новото от света на технологиите

Дата: 04 Ное 2016

CATALANO е едно от водещите имена в производството на висококачествена, луксозна санитарна керамика от Италия. Изтънчен дизайн и фини линии са характерни за всеки продукт, носещ марката CATALANO, от масовите серии до ретро и екстравагантните продукти, CATALANO не отстъпва от идеите за перфектно качество и високо ниво на технологиите за изработка, гарантиращи безупречна хигиена на санитарията и лесната ежедневна поддръжка.

 

За своите емблематични продуктови линии, фирмата е носител на много международни награди и отличия за иновативен дизайн, технологии и качество. При производството на моноблок, окачени и стоящи тоалетни има няколко базови технологии, които CATALANO не само разработва и въвежда, но и развива през годините, за да подобри качеството и външния вид на продуктите.

 

Технологията CATAglaze® е добре позната на търговците и потребителите, тя представлява процес на глазиране на продуктите, при който глазурата се интегрира към изделието при много висока температура (1250ºС), което значително подобрява повърхността, със забележителна разлика от традиционния санитарен порцелан. CATAglaze® гарантира свръхгладка повърхност, защитена от бактерии, без микропори, които да задържат мръсотия, лесна за почистване и много устойчива на стареене и третиране с химикали.

 

Системата take-off е приложена към тоалетната дъска (седалка и капак) и позволява лесен монтаж и демонтаж с едно движение. Тази наглед елементарна идея, носи безценни предимства, ососбено за клиентите, които държат на безупречната хигиена. Всеки допълнителен елемент върху тоалетната затруднява нейното почистване и задържа неприятни остатъци и микроби, чрез системата take-off, можете да сваляте тоалетната дъска удобно и лесно, без да имате нужда от инструменти, което ви позволява да почистване под и около нея, както и самата дъска много по-удобно и ефективно.

 

Технологии подобни на newflush се разработват от няколко години, като по същество се включват в продуктовите гами и на други световни производители на санитарна керамика. Този тип "безрингови" технологии включват две основни направления: премахване на ринга (горния скрит ръб) на тоалетната, което елиминира скрити и недостъпни повърхности и неглазирани повърхности подобряване на системата за обливане и измиване на тоалетната чиния.

Като лидер в сферата, CATALANO решава тези две задачи с финес и лекота, които отговарят не само на нуждата от оптимизация на разхода на време и ресурс за почистване, но и на нарастващото търсене на потребителите за красиви и естетически издържани продукти, в които всеки функционален елемент е част от дизайнерската концепция. В резултат на усилията на технолози и дизайнери, се появяват моделите newflush в някои от ключовите серии на марката: Zero, Sfera и New Light.

Предимствата на тоалетните по технологията newflush са:

  • CATAglaze® повърхност
  • Система take-off за лесен монтаж/демонтаж на тоалетната дъска
  • Система soft-close за плавно спускане на седалката и капака
  • Скрито присъединяване, което елиминира видими крепежи и отвори
  • Глазиран сифон на тоалетната
  • Завихряща система на отмиване Vortex, която е не само по-ефикасна, но и по-тиха

 

 

В Studio Sense ви предлагаме модел Zero 55 newflush. Тоалетната е с универсална форма, подходяща както за по-традиционни, така и за по-модерни проекти за баня и тоалетна. В нея са вложени всички иновации на системата.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе