Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
BG
Филтри

Категории

Винаги добра цена от:

 

 

 

Проектираме заедно с вас


Дата: 2016-11-04

Участвайте с нас в процеса на проектиране! 

Studio Sense предлага изработване на 3D проект напълно безплатно. Нашите проектанти ще ви предложат най-добрите решения, съобразени с размерите и разпределението на вашата баня. Можете да ни се доверите при избора, ние ще ви информираме за всички нови продукти на водещите фирми на пазара.

 

Ще се съобразим с вашите изисквания и ще ви предложим най-доброто съчетание на плочки, санитарен фаянс, смесители, елемети за вграждане, мебели за баня, огледала и аксесоари. Заповядайте при нас, за да изберете плочките за вашата баня и ние ще изготвим в кратък срок примерен проект за тяхното разположение във вашата баня. Не забравяйте да измерите точно размерите на вашата баня, както и ако в нея има прозорци или други специфики, за да можем да бъдем максимално коректни при изготвяне на проекта ви и пресмятането на необходимите количества настилки и облицовки.

 

След одобрение на проекта и при избор на продукти за баня от Studio Sense, ще получите оферта за желаните продукти. Studio Sense предлага на своите клиенти отстъпки, съобразно количеството и характеристиките на поръчаните продукти. При избор на цялостно обзавеждане от Studio Sense, можете да разчитате на най-доброто ни ценово предложение.

 

 


Върни До Горе