Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
BG
Филтри

Категории

Винаги добра цена от:

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ GROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ IDEAL STANDARD НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ ROCA НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ KARAG НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ HANSGROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

Какво трябва да знаем за декинга TECNODECK?

Дата: 15 Окт 2020

 

Декинг за тераси WPC Tecnodeck  Декинг за тераси WPC Tecnodeck  Декинг за тераси WPC Tecnodeck

 

Дървото — създадено за живот

Естественото дърво е сред първите материали, които човекът е започнал да използва за направата на домове и различни работни и транспортни средства. Всички обичат дървото, материал от природата, естествен, благороден, достъпен и лесен за обработка. Всеки дом става по-уютен и топъл, когато в интериора му е включено дърво. Дървените настилки и облицовки са предпочитани и за екстериор, защото създават етсествена среда, която носи усещане за спокойствие и непринудена красота.

Като материал от органичен произход обаче, той има някои съществени недостатъци, особено при външна употреба. Дървесината е податлива на стареене, гниене в следствие на влага, създава и благоприятна среда за развитие на инсекти. За решаването на тези проблеми са разработени различни видове масла и химикали, с които повърхността на дървото се обработва периодични, за да се защити и запази за по-дълго време.

 

Технологии и естествени материали за по-добра среда

 

Декинг за тераси WPC Tecnodeck цветове ценаВ наши дни има по-лесно и екологично решение за употреба на дърво в екстериора и то се нарича Tecnodeck. Декингът на португалския производител Mitera Group се отличава от всички сходни продукти предлагани на пазара със своето безкомпромисно качество по отношение на процеса на производство и вложените материали. Едно от неоспоримите му предимства е, че за неговото производство не се налага отсичането на дървета. Производството му е базирано изключително на принципите за рециклиране. Tecnodeck декингът е много стабилен материал, красив и естествен, в същото време, устойчив и надежден.

Дървените частици (65-67% съдържание на тропическа дървесина) са стабилизирани чрез синтетични продукти, а съчетанието между природа и технология дава резултат, с отлични визуални и с изключителни технически характеристики. Получавате меката и естествена визия на дърво с якостните характеристики на синтетичните материали.

 

Tecnodeck за всички външни приложения 

Tecnodeck не се страхува от водата, което го прави особено подходящ за приложения там, където използването на дърво е немислимо. Можете да го инсталирате на открити веранди, пристани, около естествени и изкуствени водни басейни, паркови и градински съоръжения, открити стълбища, огради, тераси и много други - приложенията му на практика са неограничени и можете да развихрите въображението си.

Освен устойчив, здрав и красив, Tecnodeck не се пързаля при намокряне и с това се грижи за вашия комфорт и сигурност при всякакви условия.

Ламелите притежават отлична износоустойчивост, което ги прави подходящи за обекти за обществено ползване, където натоварването е много голямо. Обработката и монтажът не се различават съществено от тези при естественото дърво.

Декинг WPC настилките Tecnodeck не се нуждаят от боядисване, омасляване, обеззаразяване и специална поддръжка, с времето не променят чувствително визията си.

 

Декинг за тераси и басейни цена WPC Tecnodeck  Декинг за тераси WPC Tecnodeck монтаж цена  Декинг за тераси сив черен цена WPC Tecnodeck

 

Цветовете, в които може да бъде произведен Tecnodeck са: Tropical Brown, Sand, Vulcano Black и Urban Grey. Проверете наличности, цена на декинг и монтаж, срокове за производство и доставка при нас. Предлагаме консултация и оглед на място, за да получаване на най-добрата оферта и професионално изпълнение на вашия проект.

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

НОВИ ПРОДУКТИ

Фиксиран черен държач за душ Wall ROUND Titanium Black

Фиксиран черен държач за душ Wall ROUND Titanium Black

-15%
Цена: 87.00 лв
Каталожна цена: 102.84 лв
Черен смесител душ/вана Naia Titanium Black

Черен смесител душ/вана Naia Titanium Black

-13%
Цена: 379.00 лв
Каталожна цена: 435.60 лв
Черен смесител душ/вана Naia Titanium Black

Черен смесител душ/вана Naia Titanium Black

-13%
Цена: 628.00 лв
Каталожна цена: 723.60 лв

НАЙ-ПРОДАВАНИ

Клик-сифон Bella злато

Клик-сифон Bella злато

-13%
Цена: 38.28 лв
Каталожна цена: 44.00 лв
Спирателен кран за вграждане Picasso

Спирателен кран за вграждане Picasso

-13%
Цена: 60.90 лв
Каталожна цена: 70.00 лв
Мивка за баня Cognac 55

Мивка за баня Cognac 55

-34%
Цена: 436.00 лв
Каталожна цена: 660.60 лв

ЧЕРНА СЕЛЕКЦИЯ

ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ ЧЕРНО

Върни До Горе