Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
BG
Филтри

Категории

Винаги добра цена от:

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ GROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ IDEAL STANDARD НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ ROCA НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ KARAG НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ

ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТИ HANSGROHE НА ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ 

Шестоъгълни плочки и гранитогрес

Дата: 25 Ное 2018

Шестоъгълните плочки - фаянс и гранитогрес - са изключително атрактивен начин за разнообразяване на интериора, както в банята, така и в други помещения на дома и обществени сгради - кухня, коридор, дневна, в заведение, офис и др.

Шестоъгълни плочки за баня гранитогрес под стена  Шестоъгълни плочки за баня гранитогрес под стена  Шестоъгълни плочки за баня гранитогрес под стена

Те създават динамичен и нетрадиционен облик и позволяват преходи между различни по вид настилки - например между паркет и плочки или между различни модели и размери плочки. Особено актуално е съчетаването на шестоъгълните плочки с гранитогрес имитация на дърво или с естествен паркет.

 

За да постигнете този изискан и атрактивен изглед ще имате нужда от опитен майстор, който има добри умения и склонност да експериментира. Крайният резултат зависи както от качеството на избраните настилки, така и от възможностите на хората, които работят с тях.

 

Шестоъгълни плочки за баня гранитогрес под стенаПри нас в Studio Sense можете да намерите перфектните съчетания от шестоъгълни плочки и гранитогрес. Нашите консултанти могат да ви дадат идея, да изготвят проект и да ви демонстрират различни съчетания, както на мостри в магазина, така и по каталог на производителя.

Шестоъгълните плочки, които се предлагат при нас са от италианската фабрика Ragno, които са сред първите, залагащи на този дизайн и са разработили много възможности за стенни и подови плочки. Предлагаме на вашето внимание шестоъгълните плочки от сериите Rewind, Bistrot и Eden, както и гранитогрес имитация на дърво в различни шарки и размери.

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари
Върни До Горе