Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
BG
Филтри

Категории

Избери по

Колекция

Дизайн

Мостра на живо

Винаги добра цена от:

 

 

 

Tecnodeck

Tecnodeck

Tecnodeck

Tecnodeck стартира дейността си през 2004 г, за да се превърне днес в една от водещите компании производители на дървени композити WPC (Wood Plastic Composite). Материалите от WPC са предпочитан избор при строителство и екстериорно оформление в САЩ, Канада и Япония и все по-познати и предпочитани в Европа.

Tecnodeck се произвежда по модерна технология, която комбинира селектирани дървени частици с термопласт. Съчетанието на благородния вид на естественото дърво с изключителната устойчивост на термопластичните материали, прави продукта незаменим за външни настилки, от които се изисква висока устойчивост на температурни промени, влияние на вода, слънчеви лъчи и вредители. Tecnodeck изглежда като естествено дърво, но не изисква традиционно скъпата и времеемка поддръжка със специални масла и защитни агенти.

Чрез влагането на рециклирани дървени частици в производството на Tecnodeck, ние заявяваме своята отговорност към природата. Крайният продукт не само надминава с технически предимства естествената дървесина, но е чудесна алтернатива предотвратяваща изсичнаето на екзотични видове дърво, които се използват за подобни цели.

Избирайки Tecnodeck, вие избирате здравина и сигурност за своя екстериорен проект и подкрепяте устойчиво и екологично европейско производство.

https://www.tecnodeck.net/

1

продукти

Продукти

«1» Страница 1 от 1
Върни До Горе