Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
BG
Филтри

Категории

Винаги добра цена от:

 

 

 

5-звездно SPA преживяване с ваните на Hydrosystems

Дата: 06 Ное 2016

Studio Sense представя на вниманието на своите клиенти изцяло обновена секция с вани, с възможност за изпълнение с хидромасаж според желанията и нуждите на клиентите. Корпусът на ваните, който може да се ползва и като обикновена вана (без хидро, аеромасаж и други екстри) е разработен по стандартите за ергономичност и безопасност.

Материалът е ICI акрил - нетоксичен, с възможност за рециклиране, износоустойчив и устойчив на надраскване, с дълготраен блясък. Опорната рамка на ваните (метална конструкция от галванизирана стомана) гарантира стабилност на ваната и я предпазва от деформации. Регулируемите крачета на металната конструкция подпомагат нивелирането на ваните и равномерното разпределяне на тежестта.

Ваните с хидромасажни системи се предлагат с водна помпа, изработена от здрави материали, доказали издръжливостта си на удар и топлина. Помпите са компактни, имат ниска консумация на електроенергия като същевременно се отличават с висока ефективност на работа и ниски нива на шум, важни за комфорта във ваната.

 

Иновативната система за автоматично почистване и дезинфекция на ваните улеснява поддръжката и гарантира високи нива на хигиена на цялата вана. Енерго- и водоспестяващият ефект е в резултат на работата на датчици, които регистрират остатъчната вода във ваната и задействат системата след приключване на хидромасажа и източване на водата.

 

Ваните, които предлагаме се управляват по два основни способа - с класическо пневматично управление или с компактни и надеждни дигитални панели, които ви дават бърз и лесен контрол, особено при вани с луксозно оборудване и екстри.

 

По желание на клиентите, ваните могат да се изработят с различни по вид и брой хидромасажни джетове. Джетовете (дюзи) осигуряват приток на въздушна и водна струя, която може да се регулира като сила и посока. Джетовете са произведени от ABS - бял, нетоксичен и устойчив на деформации материал, с хромиран или златист финиш. Аеромасажните дюзи имат специфична овална форма, която осигурява комфорт при престой във ваната. Системата за аеромасаж е снабдена с въздушна турбина, с вграден керамичен нагревател за подгряване на въздуха.

 

Ваните могат да бъдат комплектовани с различни джетове: макси-джет, озон-джет, регулируем джет, светлинен джет, мини-джетове V-образно разположени, аеро-джет, както и с подводно осветление. Подводното осветление се осъществява от 12V лампа с 5 цветни лещи.

 

Ваните могат да бъдат поръчани със стандартно и луксозно оборудване. Стандартното оборудване включва хидормасажна система с 6 или 8 регулируеми джета и 6 или 8 макси-джета, в комплект с водни помпи с различна мощност. Аеромасажната система се състои от 12 (или 16) джета за въздушен масаж с устройство за подгряване на въздуха. Всяка вана се предлага с: метална конструкция, предни и странични панели и стандартно пневматично управление. За да функционира Вашата вана, трябва да изберете и сифон за нея.

 

Луксозното изпълнение се предлага с комбинация от джетове за подсилен масаж на гърба, т.нар. V-образо разположени 4 или 6 регулируеми джета или 5 мини-джета. Може да се окомплектова с мощна помпа, каскаден смесител за вана - класически или с термостат. Екстрите към луксозните решения за хидромасажна вана, включват подводно осветление, ободряваща хромо и ароматерапия, озонова терапия. Дигиталното управление ще улесни избора и контрола ви за всяка желана екстра, а системата за дезинфекция ще поддържа добрата хигиена на ваната. За максимално удобство се предлагат удобни възглавнички, дръжки.

 

Можете да разчитате на сервиз и резервни части за своята вана, което гарантира нейния дълъг живот при добра експлоатация и грижа.

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

НОВИ ПРОДУКТИ

Смесител за мивка Edge

Смесител за мивка Edge

-12%
Цена: 217.54 лв
Каталожна цена: 247.20 лв
Смесител за мивка Edge

Смесител за мивка Edge с основа

-12%
Цена: 217.54 лв
Каталожна цена: 247.20 лв

НАЙ-ПРОДАВАНИ

Гранитогрес Ragno Bistrot

Гранитогрес Bistrot

-30%
Цена: 67.67 лв
Каталожна цена: 96.67 лв
Свободностяща мивка Trocadero

Свободно стояща мивка Trocadero

-20%
Цена: 936.79 лв
Каталожна цена: 1 171.00 лв
Клик-сифон Белла злато

Клик-сифон Белла злато

-13%
Цена: 38.28 лв
Каталожна цена: 44.00 лв

АКТУАЛНО

Върни До Горе