Безплатна доставка над 999 лв | Лесно връщане на продукти до 14 дни | Свържете се с нас: 0893 387 943
BG
Филтри

Категории

Винаги добра цена от:

 

 

 

Шестоъгълни плочки и гранитогрес - мода и класика.

Дата: 25 Ное 2018

Шестоъгълните плочки - фаянс и гранитогрес - са изключително атрактивен начин за разнообразяване на интериора, както в банята, така и в други помещения на дома и обществени сгради - кухня, коридор, дневна, в заведение, офис и др.

Шестоъгълни плочки за баня гранитогрес под стена  Шестоъгълни плочки за баня гранитогрес под стена  Шестоъгълни плочки за баня гранитогрес под стена

Те създават динамичен и нетрадиционен облик и позволяват преходи между различни по вид настилки - например между паркет и плочки или между различни модели и размери плочки. Особено актуално е съчетаването на шестоъгълните плочки с гранитогрес имитация на дърво или с естествен паркет.

 

За да постигнете този изискан и атрактивен изглед ще имате нужда от опитен майстор, който има добри умения и склонност да експериментира. Крайният резултат зависи както от качеството на избраните настилки, така и от възможностите на хората, които работят с тях.

 

Шестоъгълни плочки за баня гранитогрес под стенаПри нас в Studio Sense можете да намерите перфектните съчетания от шестоъгълни плочки и гранитогрес. Нашите консултанти могат да ви дадат идея, да изготвят проект и да ви демонстрират различни съчетания, както на мостри в магазина, така и по каталог на производителя.

Шестоъгълните плочки, които се предлагат при нас са от италианската фабрика Ragno, които са сред първите, залагащи на този дизайн и са разработили много възможности за стенни и подови плочки. Предлагаме на вашето внимание шестоъгълните плочки от сериите Rewind, Bistrot и Eden, както и гранитогрес имитация на дърво в различни шарки и размери.

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ

Свободностяща мивка  DEA 52

Свободностяща мивка DEA 52

-12%
Цена: 1 571.33 лв
Каталожна цена: 1 785.60 лв
Луксозно черно поддушово корито Pietra

Луксозно черно поддушово корито Pietra

-20%
Цена: 441.60 лв
Каталожна цена: 552.00 лв
Смесител Melange Piccolo с изпразнител

Смесител Melange Piccolo с изпразнител

-10%
Цена: 459.00 лв
Каталожна цена: 510.00 лв

АКТУАЛНО

Върни До Горе